Gratis studie- of loopbaanadvies voor iedereen

Van 12 tot 17 september organiseert Noloc, de beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals, voor de achtste keer de Week van de Loopbaan, waarin zij haar deuren opent voor iedereen die een gratis loopbaanadvies wil. In Gorinchem kan dat bij Celia van der Heiden van AB Loopbaancoaching.

Tijdens Week van de Loopbaan vrijblijvend persoonlijk advies over de volgende stap

Voor werkenden en werkzoekenden
Loopbaancoaches geven begeleiding bij diverse loopbaanvraagstukken. Of je nu nadenkt over een andere baan, behoefte hebt aan een betere werk- privébalans of meer inzicht wil in je talenten en mogelijkheden. Door in gesprek te gaan met een expert ontdek je hoe je jouw kwaliteiten, ambities en wensen kunt omzetten in een concreet plan voor een volgende stap of meer werkplezier.

Voor bedrijven
In deze krappe arbeidsmarkt is het voor bedrijven essentieel om goed personeel te behouden. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van de onderneming. Actief bezig zijn met loopbaanbeleid zorgt ervoor dat de focus komt te liggen op de kwaliteiten, inzet en werkplezier van de medewerkers.

Studiekeuze
De open dagen van diverse studies starten in het najaar. Sommige leerlingen hebben nog geen idee welke studie het zal worden. Scholieren en ouders zijn daarom ook welkom.

De Week van de Loopbaan in regio Gorinchem
Tijdens de Week van de Loopbaan kun je kosteloos een gesprek inplannen met Celia van der Heiden. In dit gesprek kun je al jouw loopbaan- of studiekeuzevragen kwijt. Voor werkenden is ook gratis de Happy Werkscan beschikbaar.

Op 15 en 16 september is Celia van 13.30 – 17.00 uur aanwezig in Bibliotheek Aanzet locatie  Gorinchem Centrum. Op de andere dagen in haar eigen praktijk.

Heb je een vraag of wil je een gesprek inplannen, stuur dan een mail naar
info@ab-loopbaancoaching.nl.

Algemene informatie op www.noloc.nl/wvl

Ontwerp en Realisatie impulsontwerpt.nl  |  Privacyverklaring