AB LBC2021 037 v3

AB Loopbaancoaching

Ervaringen

Ervaringen met Loopbaancoaching

Kevin

Vinden van je krachten en talenten…!
Voor mijn eerste gesprek met Celia hoopte ik op een match met haar om tot de kern van mijn problemen en onzekerheden te komen. Na mijn introductiegesprek, waarin Celia echt uitgebreid de tijd voor mij nam, wist ik al snel dat ik me erg op mijn gemak voelde bij haar. Met haar open en eerlijke blik heeft ze mij echt geholpen om mijn talenten in kaart te brengen en me weer op het juiste pad te sturen. Iets wat ik na mijn burn-out een beetje was kwijtgeraakt.
Celia maakt hierbij gebruik van een TMA-analyse. Een superfijne methode die echt helpt om je talenten in kaart te brengen waardoor je veel beter weet welke type banen bij jou passen. Dit was bij mij uiteindelijk niet heel anders dan ik deed, maar het zorgde er wel voor dat ik veel beter kon classificeren welke banen wel bij mij paste en welke banen ook totaal niet. Zelfs na mijn traject bij AB Loopbaancoaching kon ik nog gebruik maken van het TMA systeem. Ik kan AB loopbaancoaching echt aanraden! En als je toch nog twijfelt, ga gewoon eens het gesprek aan met Celia en wie weet overtuigt ze jou net zoals ze bij mij deed.

Miranda

Tijdens mijn re-integratietraject ben ik op zoek gegaan naar een passende loopbaancoach. Ik heb Celia leren kennen als een gedreven, vriendelijke en professioneel mensenmens. Door de manier van werken heeft Celia mij in beweging gebracht en heeft mij in mijn kracht gezet. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Samen met Celia ben ik op zoek gegaan naar mijn drijfveren, talenten en kwaliteiten. Celia gaf mij verschillende opdrachten en testen en hierdoor is het voor mij inzichtelijk geworden welke waarden voor mij belangrijk zijn in mijn werk, van welke taken en werkzaamheden ik energie krijg en hoe ik mijn kwaliteiten het beste kan inzetten.
Mijn re-integratietraject is inmiddels afgerond en ik heb een passende functie gevonden waar ik energie van krijg.

Laura

"Toen ik begon met mijn loopbaancoaching was ik heel erg zoekende en wist ik niet waar ik moest beginnen. Samen met Celia ben ik deze reis aangegaan. Met haar positiviteit, warmte en openheid kon ik mij volledig openstellen om een volledig beeld te krijgen van mijn sterke kanten en waar ik het beste tot uiting zou komen. Celia heeft mij geleerd om geen uitdaging uit de weg te gaan! Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn eerste baan na mijn studie heb weten te bemachtigen en met veel plezier naar mijn werk ga. Ik kan Celia niet genoeg bedanken en ik kan dan ook iedereen aanbevelen om met haar het gesprek aan te gaan over je carrière."

Sahba

Vanuit de afdeling was besloten om aandacht te schenken aan mijn duurzame inzetbaarheid in verband met mijn plotseling opgelopen gehoorbeschadiging. Ik kwam in contact met Celia, een zeer gedreven en vriendelijke professional met een luisterend oor. We hebben een plan gemaakt met een aantal mijlpalen en telkens een stap vooruit gezet in de zoektocht naar mijn mogelijkheden. Ze heeft mij geholpen om te bepalen wat ik kan, wat ik wil en wat ik waard ben. Celia heeft veel ervaring en een breed netwerk. Ik heb inmiddels een andere baan gevonden binnen dezelfde organisatie. Een zeer positieve ervaring en zeker aan te raden om eens met haar te praten over je carrière en je duurzame inzetbaarheid. 

Miranda

De gesprekken met Celia hebben mij vooral zelfvertrouwen (terug)gegeven. Betrokken, positief en warm, zo heb ik Celia ervaren. De testen en opdrachten hebben mij een duidelijk beeld gegeven van mijn sterke punten en hoe ik die heb ingezet, hoe ik die nog beter kan inzetten en wat mij voldoening geeft. Ik weet nu wat ik nodig heb om met plezier mijn werk te doen en in welke omgeving ik het beste tot mijn recht kom. Ik sta op het punt het bedrijfsleven gedag te zeggen en in het onderwijs aan de slag te gaan. Maatschappelijke betekenis hebben, elke dag anders en specialist zijn in mijn vak. Ik heb er zin in!

Ervaringen met Studiekeuzebegeleiding

Danique

"Een studie vinden die echt bij mij paste vond ik erg lastig. Ik heb altijd moeite gehad met het definiëren van mijn eigen sterke en minder sterke eigenschappen. Door de gesprekken en creatieve opdrachten te doorlopen met een gestructureerde begeleiding van Celia lukte het om deze beter in kaart te brengen. Daarnaast voelde ik mij erg op mijn gemak tijdens de coaching door haar persoonlijke aanpak. Mede hierdoor ontwikkelde ik mij op het gebied van studiekeuze maar ook op persoonlijk ontwikkeling. Kortom, het heeft mij geholpen bij de studieswitch van Economie naar Psychologie, maar ook in het dagelijks leven."

Pieter

"De coachingsgesprekken hebben mij richting gegeven welke studie bij mij zou passen. Vooraf had ik zelf geen idee en was ik de weg kwijt tussen alle steden en studies. Na de gesprekken kaderde dit in en kon ik doelgerichter afwegingen maken.

Bij mij is de studie Technische Bedrijfskunde als beste uit de testen gekomen. Tijdens de opdrachten had ik veel vragen en die zijn tijdens ons traject uitgebreid besproken. Ik kon altijd aan de bel trekken over studies, locaties en universiteiten. Toen Technische Bedrijfskunde als beste eruit kwam ben ik naar open dagen gegaan. Hier kwam ik er inderdaad achter dat dit de studie voor mij was. Ik ben nog steeds erg blij dat ik een studiekeuzetraject heb gedaan.”

Noa

"Celia heeft mij laten inzien wat mijn kwaliteiten zijn, waardoor ik makkelijker de richting van mijn vervolgstudie kon bepalen. Door de opdrachten tijdens onze gesprekken hebben we samen gekeken wie ik ben als persoon en wat bij mij past. Dit heeft mij ontzettend geholpen om mijn uiteindelijke studiekeuze te maken voor Ruimtelijke Ordening en Planologie."

Ontwerp en Realisatie impulsontwerpt.nl  |  Privacyverklaring