AB Loopbaancoaching

Ervaringen

Ervaringen met Loopbaancoaching

Miranda

De gesprekken met Celia hebben mij vooral zelfvertrouwen (terug)gegeven. Betrokken, positief en warm, zo heb ik Celia ervaren. De testen en opdrachten hebben mij een duidelijk beeld gegeven van mijn sterke punten en hoe ik die heb ingezet, hoe ik die nog beter kan inzetten en wat mij voldoening geeft. Ik weet nu wat ik nodig heb om met plezier mijn werk te doen en in welke omgeving ik het beste tot mijn recht kom. Ik sta op het punt het bedrijfsleven gedag te zeggen en in het onderwijs aan de slag te gaan. Maatschappelijke betekenis hebben, elke dag anders en specialist zijn in mijn vak. Ik heb er zin in!

Sahba

Vanuit de afdeling was besloten om aandacht te schenken aan mijn duurzame inzetbaarheid in verband met mijn plotseling opgelopen gehoorbeschadiging. Ik kwam in contact met Celia, een zeer gedreven en vriendelijke professional met een luisterend oor. We hebben een plan gemaakt met een aantal mijlpalen en telkens een stap vooruit gezet in de zoektocht naar mijn mogelijkheden. Ze heeft mij geholpen om te bepalen wat ik kan, wat ik wil en wat ik waard ben. Celia heeft veel ervaring en een breed netwerk. Ik heb inmiddels een andere baan gevonden binnen dezelfde organisatie. Een zeer positieve ervaring en zeker aan te raden om eens met haar te praten over je carrière en je duurzame inzetbaarheid. 

Ervaringen met Studiekeuzebegeleiding

Danique

"Een studie vinden die echt bij mij paste vond ik erg lastig. Ik heb altijd moeite gehad met het definiëren van mijn eigen sterke en minder sterke eigenschappen. Door de gesprekken en creatieve opdrachten te doorlopen met een gestructureerde begeleiding van Celia lukte het om deze beter in kaart te brengen. Daarnaast voelde ik mij erg op mijn gemak tijdens de coaching door haar persoonlijke aanpak. Mede hierdoor ontwikkelde ik mij op het gebied van studiekeuze maar ook op persoonlijk ontwikkeling. Kortom, het heeft mij geholpen bij de studieswitch van Economie naar Psychologie, maar ook in het dagelijks leven."

Pieter

"De coachingsgesprekken hebben mij richting gegeven welke studie bij mij zou passen. Vooraf had ik zelf geen idee en was ik de weg kwijt tussen alle steden en studies. Na de gesprekken kaderde dit in en kon ik doelgerichter afwegingen maken.

Bij mij is de studie Technische Bedrijfskunde als beste uit de testen gekomen. Tijdens de opdrachten had ik veel vragen en die zijn tijdens ons traject uitgebreid besproken. Ik kon altijd aan de bel trekken over studies, locaties en universiteiten. Toen Technische Bedrijfskunde als beste eruit kwam ben ik naar open dagen gegaan. Hier kwam ik er inderdaad achter dat dit de studie voor mij was. Ik ben nog steeds erg blij dat ik een studiekeuzetraject heb gedaan.”

Noa

"Celia heeft mij laten inzien wat mijn kwaliteiten zijn, waardoor ik makkelijker de richting van mijn vervolgstudie kon bepalen. Door de opdrachten tijdens onze gesprekken hebben we samen gekeken wie ik ben als persoon en wat bij mij past. Dit heeft mij ontzettend geholpen om mijn uiteindelijke studiekeuze te maken voor Ruimtelijke Ordening en Planologie."

Ontwerp en Realisatie impulsontwerpt.nl  |  Privacyverklaring