AB LBC2021 006 v2
Over mij

Oog voor de mens en zijn talenten. Een positieve benadering en altijd kijkend naar jouw sterke punten en mogelijkheden. Dat is kenmerkend voor mij. Samen ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Een betrouwbare, integere gesprekspartner. Een betrokken loopbaancoach, empathisch, motiverend en met een praktische aanpak.

Opleidingen

In 2004 heb ik mijn Post-Hbo Register opleiding voor Loopbaanadviseur afgerond en de jaren daarna verdiepende opleidingen gedaan waaronder Nederlandse Opleiding tot Enneagramcoach (NOTE), Systemisch coachen en de Opleiding voor Studiekeuzecoach. Ik ben gecertificeerd  als TMA professional en Management Drives trainer voor individuen (IP) en teams (GTO). Als een van de eerste in Nederland ook voor trainer Management Drives Young Adult. Verder heb ik binnen het bedrijfsleven diverse management- en leiderschapstrainingen gevolgd.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging NOLOC  en gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional (RL). Om geregistreerd te blijven moet ik mij continu ontwikkelen in mijn eigen deskundigheidsbevordering. Dit doe ik door het volgen van trainingen, opleidingen, intervisie, seminars en het lezen van vakliteratuur. 

Werkervaringen

Voordat ik de overstap maakte naar zelfstandig loopbaancoach werkte ik bijna 25 jaar als HR manager en loopbaancoach binnen het bedrijfsleven. In beide rollen heb ik vele talent- en coachgesprekken gevoerd met uitvoerend personeel, young professionals, hoogopgeleide technici en managementleden. Ik heb als trainer en co-trainer met groot plezier vele medewerkers, managers en teams begeleid. Zelf ben ik ook jaren manager geweest, lid van diverse MT teams en meerdere veranderingsprocessen ondersteund en uitgevoerd. Als loopbaancoach kreeg ik de laatste jaren te maken met loopbaanvraagstukken rondom interne mobiliteit als gevolg van wijzigingen van afdelingen en functies, re-integratietrajecten in samenspraak met de bedrijfsarts, talent- en competentieontwikkeling van young professionals en senior professionals en vraagstukken rondom teamontwikkeling.  Ik heb een brede kijk op HR vraagstukken, arbeidsmarkt, loopbanen, opleidingen, organisatieveranderingen en talentontwikkeling. 

Ik heb ook jonge starters begeleid. Jongeren vroeg inzicht geven in hun talenten en drijfveren, maakt ze zelfbewuster en geeft ze meer zelfvertrouwen. Het vergroot hun kans op werk- of studieplezier. Ze hierin ondersteunen en zien dat ze aan het einde van een traject tot een weloverwogen keuze komen voor een werkplek of studie geeft iedere keer weer veel voldoening.

Sinds 2022 ben ik tevens aangesloten bij Kickor, het platform van coaches voor jongeren tussen de 18 - 30 jaar. 

Praktijk aan huis

Alle coachgesprekken doe ik vanuit mijn praktijk aan huis. Toegankelijk en in een huiselijke setting. Bij goed weer is er zelfs de optie om een wandeling te maken over de vestingwallen. Hoewel face-to-face contact altijd mijn voorkeur geniet, is het ook mogelijk om online met elkaar af te spreken. Kortom, vele mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.  

Ik nodig je graag uit voor een persoonlijke kennismaking!