AB LBC2021 006 v2
Over mij

Oog voor de mens en zijn talenten. Een positieve benadering en altijd kijkend naar jouw sterke punten en mogelijkheden. Dat is kenmerkend voor mij. Samen ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Een betrouwbare, integere gesprekspartner. Een betrokken loopbaancoach, empathisch, motiverend en met een praktische aanpak.

Opleidingen

In 2004 heb ik mijn Post-Hbo Register opleiding voor Loopbaanadviseur afgerond en de jaren daarna verdiepende opleidingen gedaan waaronder Nederlandse Opleiding tot Enneagramcoach (NOTE), Systemisch coachen en de Opleiding voor Studiekeuzecoach. Ik ben gecertificeerd  als TMA professional en Management Drives trainer voor individuen (IP) en teams (GTO). Als een van de eerste in Nederland ook voor trainer Management Drives Young Adult. Verder heb ik binnen het bedrijfsleven diverse management- en leiderschapstrainingen gevolgd.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging NOLOC  en gecertificeerd als Register Loopbaanprofessional (RL). Om geregistreerd te blijven moet ik mij continu ontwikkelen in mijn eigen deskundigheidsbevordering. Dit doe ik door het volgen van trainingen, opleidingen, intervisie, seminars en het lezen van vakliteratuur. 

Sinds 2023 ben ik ook aangesloten bij het LVV als Register Vertrouwenspersoon. 

Mijn achtergrond

Voordat ik de overstap maakte naar zelfstandig loopbaancoach werkte ik bijna 25 jaar als HR manager en loopbaancoach binnen het bedrijfsleven. In beide rollen heb ik vele talent- en coachgesprekken gevoerd met uitvoerend personeel, young professionals, hoogopgeleide technici en managementleden. Ik heb als trainer en co-trainer met groot plezier vele medewerkers, managers en teams begeleid. Zelf ben ik ook jaren manager geweest, lid van diverse MT teams en meerdere veranderingsprocessen ondersteund en uitgevoerd. Als loopbaancoach kreeg ik de laatste jaren te maken met loopbaanvraagstukken rondom interne mobiliteit als gevolg van organisatieveranderingen, re-integratietrajecten in samenspraak met de bedrijfsarts, vraagstukken rondom teamontwikkeling en talent- en competentieontwikkeling van young professionals en senior professionals.  Ik heb een brede kijk op de mens en zijn ontwikkeling, arbeidsmarkt, loopbanen, opleidingen, leiderschap en organisatieprocessen. 

Ik heb ook trainees mogen begeleiden. Jonge mensen vroeg inzicht geven in hun talenten en drijfveren maakt hen zelfbewuster en autonomer. Sinds 2022 ben ik tevens aangesloten bij Kickor, het platform van coaches voor jongeren tussen de 18 - 30 jaar. 

In mijn huidige praktijk zie ik zowel studenten, starters, werkenden (van werkvloer tot directeuren) en teams. Allemaal mooie mensen met uiteenlopende loopbaan- of ontwikkelvraagstukken. Samen met hen het pad bewandelen, stilstaan, bewustworden, keuzes maken en groeien, geeft mij iedere keer weer veel voldoening!

Praktijk aan huis

Alle coachgesprekken doe ik vanuit mijn praktijk aan huis. Toegankelijk en in een huiselijke setting. Bij goed weer is er zelfs de optie om een wandeling te maken over de vestingwallen. Hoewel face-to-face contact altijd mijn voorkeur geniet, is het ook mogelijk om online met elkaar af te spreken. Kortom, vele mogelijkheden om elkaar te ontmoeten.  

Ik nodig je graag uit voor een persoonlijke kennismaking!