diensten

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling is wat mij betreft het ontdekken, benutten en verder ontwikkelen van jouw unieke potentieel. Iedereen heeft talent. Je bent je alleen niet altijd bewust welke talenten dat zijn. Organisaties zijn verantwoordelijk voor de juiste ‘setting’ om jouw talent tot bloei te laten komen en richting te geven. Maar jij bent verantwoordelijk voor het feit dat je je talenten herkent, bespreekt, benut en ontwikkelt voor de juiste invulling van je (loop)baan en je eigen duurzame inzetbaarheid. Of je nu een starter bent, een young professional of een senior professional, een leven lang ontwikkelen geldt voor iedereen. 

TMA Talentenanalyse

Wil je een beter inzicht in je talenten, kwaliteiten en ontwikkelpunten? Ben je nieuwsgierig naar jouw competentiepotentieel? Dan is een TMA Talentenanalyse een waardevol instrument.

De TMA Talentenanalyse brengt jouw drijfveren, talenten en kwaliteiten in kaart. Ook de ontwikkelbaarheid van jouw competenties wordt meegenomen evenals jouw ideale werkomgeving en ontwikkeltips voor verdere groei. De TMA methode is een betrouwbaar en valide instrument en gaat uit van positieve psychologie.

De rapportage vormt een mooie basis voor een gesprek met je manager in het kader van jouw ontwikkeling, ter voorbereiding van een sollicitatiegesprek of gewoon als cadeautje aan jezelf. Maak gebruik van de mogelijkheden vanuit jouw CAO in het kader van een Leven lang ontwikkelen.

De TMA Talentenanalyse is een vast onderdeel binnen een uitgebreid  loopbaantraject. 

Celia van der Heiden

info@ab-loopbaancoaching.nl
06 22 38 62 90

Tarieven

Tarief Particulieren eenmalige TMA sessie

 • online vragenlijst
 • complete rapportage 
 • coachgesprek van 1 ½ uur met uitgebreide terugkoppeling van jouw profiel

€ 375,00 (excl. btw)

Tarief Organisaties TMA sessie

 • online vragenlijst
 • complete rapportage
 • een coachgesprek van 1 ½ uur met uitgebreide terugkoppeling van jouw profiel

€ 460,- (excl. BTW) 

Tarief op aanvraag als het meerdere medewerkers tegelijk betreft. Er is ook een mogelijkheid tot een TMA teamanalyse. 

Drijfverenscan Management Drives

Management Drives meet 6 drijfveren en geeft inzicht in wat jou intrinsiek motiveert en welk gedrag daardoor mogelijk tot uiting komt. Er wordt gekeken naar jouw voorkeursstijl, je allergie, jouw energiegevers en energienemers en welk gedrag je mogelijk toont onder druk of wat je sterk bezighoudt. 

Drijfveren geven je inzicht in waarom je meer energie krijgt van bepaalde werkzaamheden en bij andere taken juist minder. Of waarom de communicatie met die ene collega beter verloopt dan met de andere collega. Drijfverenscans zijn een goede basis voor een (coach)gesprek 1-1 of binnen teams.  

Management Drives laat zien wat jouw impact is op de samenwerking met anderen. Je krijgt ook inzicht in hoe anderen denken of handelen. Voor jouw manager is het goed te weten welke leiderschapsstijl het beste bij jou past, wat jou motiveert en wat niet. Dit komt de samenwerking en communicatie zeker ten goede. 

Tarieven

Tarief Particulieren drijfverenscan Management Drives 

 • online vragenlijst
 • individueel Management Drives profiel en een Management Drives boek met uitleg 
 • terugkoppeling van jouw MD profiel en uitgebreid coachgesprek van 1 ½ uur 

€ 375,-  excl. BTW

Tarief Organisaties drijfverenscan Management Drives

 • online vragenlijst
 • individueel Management Drives profiel  en een Management Drives boek met uitleg 
 • terugkoppeling van jouw MD profiel en uitgebreid coachgesprek van 1 ½ uur 

€ 425,- excl. BTW 

Tarief op aanvraag als het meerdere medewerkers tegelijk betreft. 

''Hoe dichter je bij jezelf en je talenten blijft, des te makkelijker je de bijbehorende competenties ontwikkelt in je huidige of toekomstige baan. Dit geeft energie, werkplezier en voldoening.''

Ontwerp en Realisatie impulsontwerpt.nl  |  Privacyverklaring