diensten

Teamcoaching

Teamontwikkeling is het maximale halen uit ieders unieke kwaliteiten, verschillen respecteren en hier als team op inzetten. Resultaten behalen volgt dan als vanzelf, ondanks alle veranderingen die continu op de loer liggen. Samenwerken met elkaar wordt ineens veel leuker en geeft meer werkplezier. 

Drijfverenscan voor individuen en teams

Sta je voor de uitdaging om veranderingen met je team het hoofd te bieden? Wil je binnen je team meer inzicht krijgen in jullie krachten en valkuilen? Wil je inzicht in je eigen persoonlijke leiderschapsstijl? Wil je de samenwerking binnen je team verbeteren? Of zijn jullie een nieuw team en wil je meteen optimaal van start?

Dan is een teamsessie met Management Drives een boeiende start. Management Drives meet 6 drijfveren en geeft inzicht in wat jou intrinsiek motiveert. Er wordt gekeken naar ieders voorkeursstijl, de allergie, energiegevers en energienemers en welk gedrag mogelijk tot uiting komt onder druk of stress. Drijfveren geven inzicht in jouw impact op de samenwerking met anderen en jouw persoonlijke leiderschapsstijl. 

Vanuit ieders individuele drijfveren profiel kan een teamprofiel worden samengesteld. Het inzicht in elkaars drijfveren alsmede het inzicht in het groepsprofiel geeft een goed vertrekpunt voor feedback gesprekken, bewustwording en groei. Leuk en leerzaam.  

Voor het Onderwijs is een speciaal programma samengesteld voor het werken met Management Drives. 

Celia van der Heiden

info@ab-loopbaancoaching.nl
06 22 38 62 90

Management Drives voor organisaties

Individueel profiel 

  • online vragenlijst
  • individueel Management Drives profiel
  • MD boek en toegang tot de app
  • uitgebreide terugkoppeling en coachgesprek van 1,5 uur

€ 495 (EXCL. BTW)

Workshop teamcoaching

  • Introductie theorie Management Drives 
  • Inzicht Individuele profielen 
  • Interactieve oefeningen en reflectie
  • Teamprofiel en input
  • Afsluiting en tips voor integratie en borging

Tarief workshop op aanvraag. 

Management Drives in het onderwijs

Voor decanen, mentoren, leerlingen

Werken met drijfveren geeft onderwijzend personeel en leerlingen waardevolle handvatten en inzichten. Zo krijg je inzicht in de motivaties en leerstijlen van leerlingen, waar leerlingen energie van krijgen en wat ze laten zien onder stress. Dit geldt ook voor jou als professional. Deze inzichten vergroten de onderlinge samenwerking en een betere aansluiting  op de (leer)behoeften van de leerlingen. Resultaat: meer werk- en leerplezier!

Management Drives is een mooie tool tijdens mentorgesprekken en LOB activiteiten in de klas. Mentoren en decanen worden tevens ondersteund in het interpreteren van de profielen.

Voor leerlingen gelden gereduceerde tarieven. Tarief workshop op aanvraag. 

Maximaal 10 personen per workshop. Tarief workshop organisaties op aanvraag.

''Prachtig als mensen zich bewust worden van hun eigen persoonlijke unieke bijdrage binnen het team. Maar ook van de unieke kwaliteiten van die ander waarmee ze samenwerken. Dit verstevigt het begrip voor elkaar en de onderlinge communicatie en samenwerking.''

Ontwerp en Realisatie impulsontwerpt.nl  |  Privacyverklaring