diensten

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling is wat mij betreft het maximale halen uit ieders unieke potentieel, dit samenbrengen, verschillen respecteren, afstemmen en als team continu blijven groeien. Resultaten behalen volgt dan als vanzelf, ondanks alle veranderingen die continu op de loer liggen.

Drijfverenscan Management Drives voor Teams

Sta je voor de uitdaging om veranderingen met je team het hoofd te bieden? Wil je binnen je team meer inzicht krijgen in drijfveren en jullie gezamenlijke effectiviteit? Wil je de samenwerking binnen je team verbeteren? Of zijn jullie een nieuw team en wil je meteen optimaal van start? Dan is werken met Management Drives een waardevolle ondersteuning. 

Nadat iedereen een individueel profiel heeft ingevuld, kan een teamprofiel worden samengesteld.  Het inzicht in het groepsprofiel geeft een goed vertrekpunt voor feedback gesprekken, bewustwording en groei. Leuk en leerzaam en dit wordt gegeven door middel van workshops op locatie of bij jouw organisatie zelf. 

Management Drives is ook ontwikkeld voor het onderwijs. Een goede ondersteuning bij de reeds bestaande  LOB activiteiten. Workshops worden op interactieve wijze klassikaal gegeven. 

Celia van der Heiden

info@ab-loopbaancoaching.nl
06 22 38 62 90

Management Drives teamsessie voor organisaties                      Management Drives in het onderwijs

Workshop dag 1

  • Kennismaking met theorie van Management Drives
  • Individuele profielen bespreken en feedback ronde 
  • Praktische oefeningen en reflectie
  • Afsluiting en tips voor integratie en bewustwording

Workshop dag 2

  • Terugblik op individuele profielen + vragen
  • Teamprofiel bespreken en feedback ronde
  • Praktische oefeningen en reflectie
  • Afsluiting en tips voor integratie en borging

Tarief workshop bij organisaties op aanvraag.

Management Drives voor Young Adults

Management Drives in het onderwijs is een waardevolle aanvulling op de bestaande LOB activiteiten.

Werken met drijfveren geeft docenten en leerlingen inzicht in elkaars gedragingen, leerstijlen en leermotivaties. Het geeft Inzicht in waar leerlingen energie van krijgen en waar ze naar uitkijken en het verbetert de onderlinge samenwerking. 

Met interactieve werkvormen kunnen leerlingen en docenten kennismaken met Management  Drives. Mentoren en decanen worden ondersteund in het werken met Management Drives.

Tarief workshop in de klas op aanvraag.

Maximaal 10 personen per workshop. Tarief workshop organisaties op aanvraag.

''Prachtig als mensen zich bewust worden van hun eigen persoonlijke unieke bijdrage binnen het team. Maar ook van de unieke kwaliteiten van die ander waarmee ze samenwerken. Dit verstevigt het begrip voor elkaar en de onderlinge communicatie en samenwerking.''

Ontwerp en Realisatie impulsontwerpt.nl  |  Privacyverklaring